VACATURE

Winkelsurveillant

 

 

Functieomschrijving

URAS Security vindt het belangrijk dat winkelend publiek en winkelpersoneel een goed gevoel van veiligheid krijgen. Ben je gastvrij, klantvriendelijk en wil je het visitekaartje van ons bedrijf worden? Dan maakt URAS Security graag kennis met jou. Voor verschillende winkelcentra en/of winkels in Nederland zijn wij op zoek naar ervaren winkelsurveillanten op oproepbasis Als winkelsurveillant loop je controlerondes in winkelcentra en/of door winkels, waarbij je alert bent op winkeldiefstal, ordeverstoring en vernieling. Door het verrichten van deze controles oefen je zowel preventief als repressief toezicht uit en draag je zorg voor veiligheid. Het winkelend publiek ben je van dienst door het beantwoorden van vragen en het geven van informatie.

Functie-eisen

Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:

  • Beschikt over een diploma beveiliger 2 of gelijkwaardig
  • Minimaal 1 jaar werkervaring hebt als winkelsurveillant
  • Flexibel inzetbaar bent
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • Gastvrije en klantvriendelijke manier van omgang
  • Onbesproken gedrag (een screening bij de politie is onderdeel van de procedure)

Daarnaast beschik je over:

  • Een representatief voorkomen
  • Goede sociale en contactuele eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Bedrijfsinformatie

URAS Security B.V. is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten. URAS Security biedt passende oplossingen voor alle mogelijke beveiligingsproblemen.

De core business van URAS is het beveiligen van mensen, gebouwen en goederen. De hoge kwaliteit wordt, zoals hiervoor aangegeven, bereikt door het inzetten van goed opgeleide, bekwame beveiligingsbeambten en hoogwaardige hulpmiddelen. URAS wil zich blijven ontwikkelen om maximaal te kunnen voorzien in de wensen van haar klanten.

Aanvullende-informatie

Locatie:  Nederland
Status:  Oproepbasis
Arbeidsvoorwaarden en salaris: Conform de beveiliging CAO
Opleidingsniveau: Beroepsopleiding

Contact Informatie

Interesse? Dan ontvangen we graag digitaal je sollicitatie met CV en pasfoto via het formulier of per post naar URAS Security B.V., Gijsbert Stoutweg 9 4005 LE Tiel.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op via info@urasgroup.nl of telefoonnummer 085 – 0667 030.

Direct solliciteren

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.