Over ons

Veelzijdig beveiligingsbedrijf 

URAS Security B.V., een onderdeel van de URAS Group B.V., is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligings- en bewakingsdiensten. URAS Security biedt passende oplossingen voor alle mogelijke beveiligingsproblemen.

URAS Security is een erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Boven-Leeuwen. Centraal gelegen bij de A15 bedienen wij een breed scala aan opdrachtgevers die voor langere of kortere tijd beveiliging of surveillancediensten nodig hebben. Bij een professionele dienstverlening hecht URAS Security veel waarde aan een goede en open communicatie met haar klanten waarbij termen als samenwerking, flexibiliteit en advisering belangrijke kernwoorden zijn. URAS Security investeert in langdurige samenwerking met haar klanten. URAS Security heeft oog voor veiligheid voor u als ondernemer of als particulier. U kunt met een gerust hart uw pand of terrein aan URAS overlaten.

Beveiliging op maat van bewezen kwaliteit

URAS Security heeft onder andere de volgende kwaliteitscertificaten en vergunning:

  • Door justitie afgegeven vergunning Particulier Beveiligingsbedrijf;
  • ND-nummer 3386;
  • Het kwaliteitscertificaat Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB);
  • SBB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf.

Wij adviseren u graag over optimale beveiliging. Wilt u ook een goed gevoel van veiligheid hebben? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

error: Content is protected !!