Diensten

Recherchediensten

Recherchediensten

Bedrijfsrecherche daar bent u bij URAS Security aan het juiste adres. Onze rechercheurs doen onderzoek bij (vermoedens van) onder meer bedrijfsfraude, concurrentiebeding, fraude met ziekteverzuim, bedrijfsdiefstal en cybercrime. Al onze onderzoeken bieden wij op maat aan. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zien vaak dat medewerkers door pure hebzucht ‘de eigen goedheid vergeten’ en collega’s of werkgever bestelen. Ook gaan er werknemers vandoor met klantenbestanden om zo later voor zichzelf te starten of deze te verkopen aan de concurrent. Het komt ook voor dat anderen vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan uw concurrent verkopen. En wat heel veel gebeurt: werknemers die zich onterecht ziekmelden. Tijdens onrechtmatig ziekteverzuim werken zij voor zichzelf, klussen ze bij of doen zij andere dingen die niets met ziek zijn te maken hebben. U loopt hier financiële schade, maar wellicht ook imagoschade door op.

Bedrijfsrecherche werkwijze onderzoek

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij ons op kantoor in Tiel plaatsvinden, bij u op kantoor of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Na de intake ontvangt u binnen een dag een vrijblijvende offerte van ons voor het maatwerkonderzoek. Bij een groot aantal bedrijfsrecherche onderzoeken zijn de volledige onderzoekskosten te verhalen op de dader(s).

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.