Diensten

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance van URAS Security zet niet alleen in op het ‘zichtbaar aanwezig zijn’ en daarmee preventie, maar zorgt ook voor een kordaat optreden bij een daadwerkelijke alarmmelding.

Mobiele surveillance kent een verscheidenheid aan diensten. Deze bestaan uit:

  • Alarmopvolging (24/7);
  • Interne- en externe controlerondes;
  • Brand- en sluitrondes;

Sluit u bij ons een contract af voor mobiele surveillance, dan krijgt u de garantie dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week de afgesproken controles uitvoeren op desgewenste wisselende tijdstippen.

 

Alarmopvolging:

Wanneer uw alarmsysteem is aangesloten op de meldkamer, dan belt het personeel de eerste contactpersoon op die verantwoordelijk is bij het afgaan van een alarm. De meldkamer kan ook rechtstreeks contact opnemen met onze ervaren mobiele surveillant, die op een professionele wijze opvolgt.

Maar wat gebeurt er na een alarmmelding? Een veelgestelde vraag.  Hieronder leest u precies wat er gebeurt na een alarmmelding.

  1. Uw alarmsysteem gaat af!
  2. De meldkamer ontvangt de alarmmelding.
  3. De mobiele surveillance wordt ingeschakeld.
  4. De surveillance van URAS Security handelt op een professionele wijze de alarmmelding af

Bij aankomst voert de surveillant een externe ronde uit op sporen van inbraak of schade. Na het inspecteren van de buitenzijde gaat de surveillant naar binnen om een interne ronde uit te voeren. Indien de surveillant geen onregelmatigheden constateert, dan gaan wij uit van ‘’loos alarm’’.

U ontvangt binnen 24 uur een digitale alarmrapportage (eerst volgende werkdag).

-Mocht u nog vragen hebben over rapport, neemt u contact op met URAS Security.

Wilt u meer weten over onze mobiele surveillancediensten? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze.

Meer weten over onze dienstverlening?

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.