Recherchediensten

Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche onderzoek op maat

Bedrijfsrecherche daar bent u bij URAS Security aan het juiste adres. Onze rechercheurs doen onderzoek bij (vermoedens van) onder meer bedrijfsfraude, concurrentiebeding, fraude met ziekteverzuim, bedrijfsdiefstal en cybercrime.  Al onze onderzoeken bieden wij op maat aan. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zien vaak dat medewerkers door pure hebzucht ‘de eigen goedheid vergeten’ en collega’s of werkgever bestelen. Ook gaan er werknemers vandoor met klantenbestanden om zo later voor zichzelf te starten of deze te verkopen aan de concurrent. Het komt ook voor dat anderen vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan uw concurrent verkopen. En wat heel veel gebeurt: werknemers die zich onterecht ziekmelden. Tijdens onrechtmatig ziekteverzuim werken zij voor zichzelf, klussen ze bij of doen zij andere dingen die niets met ziek zijn te maken hebben. U loopt hier financiële schade, maar wellicht ook imagoschade
door op.

Bedrijfsrecherche werkwijze onderzoek

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij ons op kantoor in Tiel plaatsvinden, bij u op kantoor of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Na de intake ontvangt u binnen een dag een vrijblijvende offerte van ons voor het maatwerkonderzoek. Bij een groot aantal bedrijfsrecherche onderzoeken zijn de volledige onderzoekskosten te verhalen op de dader(s).

Wij analyseren het probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Zoals verborgen camera’s, een geavanceerde observatiebus, afluisterapparatuur en trackers. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Vervolgens maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze rechercheurs de onderzoeksresultaten voor de rechter.

Werken binnen wettelijke kaders

URAS Security werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere rechercheur beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Rechercheurs welke wij inzetten, zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1658) en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bedrijfsrecherche URAS Security werkgebied

Onze rechercheurs werken in heel Nederland én in het buitenland. Dus nationaal en internationaal zetten zij zich in om zaken op te lossen. URAS Security komt sneller achter fraude door mensen met een migratieachtergrond doordat enkele rechercheurs van URAS Security een dubbele nationaliteit hebben.

Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Het werkgebied van onze rechercheurs strekt zich uit over heel Europa. Provincies en plaatsen waarin wij vaak actief zijn: Almere, Amersfoort, Amerongen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Doetinchem, Echteld, Eindhoven, Gelderland, Geldermalsen, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Kesteren, Leiden, Limburg, Noord-Brabant, Nijmegen, Ophemert, Roermond, ,Roosendaal, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Winterswijk, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, en Zwolle.

Meer weten over onze dienstverlening?

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.