Recherchediensten

Bedrijfsfraude

Ondernemers vaak slachtoffer van fraude

Steeds vaker worden ondernemers het slachtoffer van bedrijfsfraude. Bedrijfsfraude komt meestal voor in de (digitale) administratie en heeft verschillende vormen. Bijvoorbeeld medewerkers die onrechtmatig geld overmaken naar hun eigen bankrekening, zaken doen met niet-bestaande leveranciers, facturen vervalsen of belangrijke bedrijfsinformatie doorspelen naar een concurrent.

Schade door bedrijfsfraude vaak groot

Bij bedrijfsfraude is de schade vaak groot. Bovendien ligt imagoschade op de loer. Daarom is het verstandig om bij een vermoeden van bedrijfsfraude direct een fraudeonderzoek uit te laten voeren. De specialisten van URAS Security helpen u bij het voorkomen en beperken van schade door frauduleuze activiteiten door fraudeonderzoek.

Bewijs vinden met fraudeonderzoek

Fraudeonderzoek richt zich op het vinden van bewijs. Zodat u mogelijk aangifte kunt doen bij de politie of afscheid kunt nemen via een juridische procedure.

Bedrijfsrecherche werkwijze onderzoek

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij  ons op kantoor in Tiel plaatsvinden, bij u op kantoor of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Na de intake ontvangt u binnen een dag een vrijblijvende offerte van ons voor het maatwerkonderzoek. Bij een groot aantal bedrijfsrecherche onderzoeken zijn de volledige onderzoekskosten te verhalen op de dader(s).

Wij analyseren het probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Zoals verborgen camera’s, een geavanceerde observatiebus, afluisterapparatuur en trackers. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Vervolgens maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze rechercheurs de onderzoeksresultaten voor de rechter.

Werken binnen wettelijke kaders

URAS Security werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere rechercheur beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bedrijfsrecherche URAS Security werkgebied

Onze rechercheurs werken in heel Nederland én in het buitenland. Dus nationaal en internationaal zetten zij zich in om zaken op te lossen. URAS Security komt sneller achter fraude door mensen met een migratieachtergrond doordat enkele rechercheurs van URAS Security een dubbele nationaliteit hebben.

Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Het werkgebied van onze rechercheurs strekt zich uit over heel Europa. Provincies en plaatsen waarin wij vaak actief zijn: Almere, Amersfoort, Amerongen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Echteld, Eindhoven, Gelderland, Geldermalsen, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Kesteren, Leiden, Limburg, Noord-Brabant, Ophemert, Roermond, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, en Zwolle.

Meer weten over onze dienstverlening?

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.