Recherchediensten

Antecedentenonderzoek

Antecedentenonderzoek  Pre-employment screening

Antecedentenonderzoek: Antecedent is het Latijnse woord voor incident. Tijdens een screening kijken we dus naar incidenten uit het verleden. Vaak gaat het om een onderzoek naar het verleden van een persoon, bijvoorbeeld een sollicitant. Dit heet ook wel pre-employment screening. Steeds meer ondernemers gaan tegenwoordig het arbeidsverleden van toekomstige medewerkers na voordat zij een contract aanbieden. Vooral bij integriteit gevoelige functies is dit van essentieel belang. Wij verrichten een onderzoek waardoor u een afgewogen keuze kunt maken. Het doel van ons onderzoek is om na te gaan in hoeverre een potentiële werknemer betrouwbaar is, dat hij zegt wie hij is en dat hij geen achtergrond heeft die mogelijk gevaarlijk is voor uw bedrijf.

Strafrechtelijk verleden

Antecedentenonderzoek, Pre-employment screening kijkt ook naar iemands strafrechtelijk verleden. Door naast een uitvoerige screening ook een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen, controleren wij of iemand in het verleden de wet heeft overtreden.

Werken binnen wettelijke kaders

Bedrijfsrecherche URAS Security werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere rechercheur beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Onze rechercheurs zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Bedrijfsrecherche URAS Security werkgebied

Onze rechercheurs werken in heel Nederland én in het buitenland. Dus nationaal en internationaal zetten zij zich in om zaken op te lossen. URAS Security komt sneller achter fraude door mensen met een migratieachtergrond doordat enkele rechercheurs van URAS een dubbele nationaliteit hebben.

Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Het werkgebied van onze rechercheurs strekt zich uit over heel Europa. Provincies en plaatsen waarin wij vaak actief zijn: Almere, Amersfoort, Amerongen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Echteld, Eindhoven, Gelderland, Geldermalsen, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Kesteren, Leiden, Limburg, Noord-Brabant, Ophemert, Roermond, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, en Zwolle.

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Chat openen
1
Wat kunnen we voor u betekenen?
URAS Security
Hallo, bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel hem gerust.